Contacte

Associació Pro Ajuda a les Persones amb Discapacitat de Sóller
c/Andreu Coll 31, 33 · 07100 Sóller – Mallorca
Tel.: (971) 63 39 42 – 63 81 34
Fax: (971) 63 51 12
E-mail: direccio@asanideso.com

administracio@asanideso.com

coordinadora@asanideso.com

 

 

AVÍS LEGAL  

Dades de la entitat

En compliment de l’article 10 de la llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, s’exposen les dades identificatives als usuaris de la pàgina web.

Denominació social: Associació Pro Ajuda Als Nins Deficients Psíquics de Sóller, d’ara endavant, ASANIDESO.

Direcció: Carrer Andreu Coll, Glosador, núm. 31-33

Localitat: Sóller – Mallorca  – Illes Balears

Codi postal: 07100

CIF: G07098957

Adreça de correu electrònic: direccio@asanideso.com

                                              coordinadora@asanideso.com

Telèfon de contacte: 971 63 39 42

Registre de  Conselleria de Serveis Socials I Cooperació, Direcció General De Dependència, núm. 311000000976.

Activitat: foment de la qualitat de vida i el bé comú de les persones amb discapacitat i les seves famílies, en tots els àmbits.

Condicions d’ús

Aquest avís legal regula l’accés i l’ús d’est assetjo Web, la finalitat del qual és oferir als usuaris, informació que es consideri d’interès per als usuaris. 

El titular de la pàgina Web podrà modificar en qualsevol moment i sense previ avís, el disseny, presentació i/o configuració d’aquest lloc, condicions d’ús, així com alguns o tots els serveis.

L’usuari accedeix a fer un ús correcte de la Web i dels serveis que ofereix, amb total subjecció a la Llei, a les bones costums, a les presents Condicions d’ús.

Queda expressament prohibit qualsevol ús diferent a la finalitat d’aquest Lloc web. L’accés i utilització del lloc no exigeix la prèvia subscripció o registre dels usuaris.

La informació que proporciona l’usuari a ASANIDESO haurà de ser veraç. L’usuari garanteix l’autenticitat de totes aquelles dades que faciliti en l’emplenament dels formularis. 

L’Usuari serà l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que faci i que poguessin causar a ASANIDESO o a tercers perjudicis per la informació proporcionada. 

L’usuari accedeix a fer un ús adequat dels continguts i serveis que ASANIDESO ofereix a través d’aquest lloc web i a no emprar-los per incórrer en activitats il·lícites, il·legals o contràries a la bona fe i a l’ordre públic.

Navegació, accés i seguretat

ASANIDESO realitza els màxims esforços perquè la navegació es realitzi en les millors condicions i evitar els perjudicis de qualsevol tipus que poguessin ocasionar-se durant la mateixa.

ASANIDESO no es fa responsable dels perjudicis, de qualsevol índole, que poguessin ocasionar-se als usuaris per la utilització d’altres navegadors o versions diferents dels navegadors pels quals ha estat dissenyada la Web.

Protecció de Dades de Caràcter Personal

Mitjançant aquesta política de privacitat, ASANIDESO informa als usuaris de la pàgina Web, sobre la seva política de privacitat i protecció de dades de caràcter personal.
De conformitat amb el que es disposa la Llei orgànica 3/2018, de Protecció de Dades i Garantia de Drets Digitals, de 5 de desembre i el Reglament General de Protecció de Dades, 2016/679, de 27 d’abril, ASANIDESO informa que l’enviament de qualsevol dada de caràcter personal a través dels formularis de la pàgina Web, correu electrònic, o bé via telefònica, implica acceptar i consentir el tractament de les dades en els termes indicats en la present política de privacitat
.

ASANIDESO garanteix la confidencialitat de les dades facilitades. Així mateix, es compromet al compliment de les obligacions establertes en el Reglament Europeu de Protecció de Dades, així com la Llei orgànica de Protecció de Dades i Garantia dels Drets Digitals, adoptant per a això les mesures tècniques i organitzatives necessàries per a evitar la pèrdua, malament ús, alteració i accés no autoritzat, tenint en compte de l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades i els riscos als quals estan exposats.

Contacte

Responsable del tratamiento: ASANIDESO

Dades de contacte: informades al apartat “Dades de la entitat” a la capçalera d’aquest avís legal. 

Dades de contacte del delegat de protecció de dades:  dpd.lopd@gmail.com 

Finalitat del tractament: La informació que ens faciliten les persones interessades ja sigui a través de correu electrònic, formulari de contacte, o bé via telefònica, serà tractada amb la finalitat de respondre a la petició d’informació sol·licitada, així com facilitar als interessats ofertes de productes i serveis del seu interès, si aquests han donat el seu consentiment.

Conservació de les dades: les dades personals recollides seran conservades mentre existeixi un interès mutu per a això. L’interessat podrà sol·licitar la seva supressió.

Legitimació del tractament: la base legal per al tractament de les seves dades és interès legítim del responsable, la relació contractual i la sol·licitud de consentiment dels interessats en alguns apartats.

Destinataris de cessions: no està previst realitzar cessions de dades.

Destinataris de transferències internacionals: no està prevista cap transferència internacional a tercers països.

Drets dels interessats: la normativa vigent de protecció de dades li empara en una sèrie de drets en relació a l’ús que li donem a les seves dades. Tots i cadascun dels seus drets són unipersonals i intransferibles, és a dir, que únicament poden ser realitzats pel titular de les dades, prèvia comprovació de la seva identitat.

Els interessats podran exercitar els drets:

  1. D’accés a les dades personals que el concerneixen;
  2. De rectificació de les seves dades personals per a la seva actualització;
  3. De supressió, quan entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a les finalitats que van ser recollides.
  4. De limitació del tractament de les seves dades, en determinades circumstàncies, en aquest cas, el responsable de tractament únicament conservarà les dades per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
  5. D’oposició al tractament de les seves dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, en aquest cas, el responsable de tractament únicament conservarà les dades personals per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
  6. De portabilitat de les seves dades personals, quan aquests siguin automatitzats.

L’interessat té dret a retirar el consentiment en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.
L’interessat pot presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets, i la forma de posar-se en contacte amb el responsable.
Per a això, ha de dirigir-se mitjançant sol·licitud escrita i signada, acompanyada de fotocòpia de DNI/Passaport, a la seu social informada en l’apartat Responsable del tractament.
També pot realitzar la sol·licitud via mail al correu electrònic informat, on se li indicarà del procediment a seguir
.

Clàusula d’exempció de responsabilitat i submissions

La present Web, ofereix accés a Informació de serveis i activitats que ASANIDESO consideri d’interès per als usuaris, a fi de millorar els seus serveis. 
ASANIDESO vetllarà per corregir els errors que es detectin. No obstant això, alguns arxius o continguts poden haver estat creats no exempts d’errors, per la qual cosa no es pot garantir que el servei no quedi interromput o afectat de qualsevol altra forma per tals problemes.

La present Web, pot contenir en algunes ocasions links a pàgines externes sobre les quals ASANIDESO no té control algun i respecte de les quals declina tota responsabilitat.

Els vincles establerts a webs de tercers tenen la finalitat de facilitar-li informació sobre serveis i activitats que poden ser del seu interès. L’usuari passarà a estar regit pels Termes d’Ús i Política de Privacitat del nou lloc, dels quals ASANIDESO no té control algun i respecte de les quals declina tota responsabilitat.

ASANIDESO no serà responsable de possibles danys o perjudicis que es poguessin derivar d’interferències omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu d’aquest sistema electrònic, motivades per causes estranyes; retards o bloquejos en l’ús del present sistema electrònic causats per deficiències o sobrecàrregues al seu centre de Processaments de dades, de línies telefòniques, en el sistema d’Internet o en altres sistemes electrònics; ni tampoc de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fos del control de ASANIDESO.

Per a tota qüestió litigiosa relacionada amb la Pàgina web, serà d’aplicació la legislació espanyola, essent competents per a la resolució de tots els conflictes derivats o relacionats amb l’ús d’aquesta pàgina Web, els Jutjats i Tribunals de Palma de Mallorca – Illes Balears – Espanya.